Антиросійський фронт Польща Співробітництво

Польський суд заарештував російську банду

Польська поліція затримала 20 громадян РФ – вихідців з Кавказу під час сутички із краківськими футбольними хуліганами.

Неподалік торгово-розважального центру у Кракові мало відбутися з’ясування взаємин за участі банди громадян Росії, в основному чеченської національності з місцевими мешканцями. Польською судовою владою прийнято рішення про  тимчасовий арешт 24 із 26 осіб, затриманих учасників злочинної групи. Про це повідомляє польська радіостанція RMF 24.

В процесі антитерористичної операції біля торгового центру у Кракові було затримано 26 чоловіків, наймолодшому з яких 19 років. Серед затриманих – два поляки і два чеченці з польським громадянством. Решта учасників  — чеченці з російським громадянством та вірмени. Деякі з них перебувають у Польщі нелегально, а деякі проживають тимчасово.

В автомобілях затриманих польські поліцейські виявили значну кількість вогнепальної зброї і боєприпасів, балончики сльозогінного газу, сокири і мачете, бейсбольні біти, а також велику кількість кокаїну. Стосовно частини затриманих розпочато процедуру екстрадиції. Затриманим інкримінують звинувачення в участі в організованій збройній групі, замаху на побиття, незаконному зберіганні зброї та боєприпасів, а також зберіганні значної кількості наркотиків, хоча вони й не визнають своєї провини.

Related Posts