Новини Міжмор'я Польща

Прем’єр-міністр Моравєцький почав об’їзд Польщі перед виборами

Матеуш Моравєцький заявив, що політики керівної партії, Право і справедливість, рахуються з голосом виборців

Прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький вирушив у передвиборчий об’їзд країни. 20 серпня очільник уряду спеціальним автобусом, присвяченим кампанії, відвідує кілька міст у регіоні Мазовше – Сохачев, Раву Мазовєцьку, Ґруєц, Отвоцьк та Галінув. Кілька таких автобусів вирушило з-під Національного стадіону у Варшаві, повідомляє “Польське радіо”.

Спочатку відбулася коротка прес-конференція. Прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький пояснив, що мета його подорожі – нагадати про зреалізовані плани партії влади і розповідати, які ідеї ще попереду: «Ми розраховувуємо на ваш голос. Але, передусім, рахуємося з вашим голосом. І тому їдемо в цю подорож Польщею, щоб брати участь у наступних розмовах. Я тішуся, що ми рушаємо в дорогу, щоб далі слухати поляків; слухати, якими є їхні очікування; обговорювати, що є можливим».

Теми нинішніх зустрічей з виборцями – це нульова ставка прибуткового податку для молодих осіб, програма повернення місцевого автобусного транспорту, зменшення ПДВ з 18 на 17 відсотків для молоді, програма «500+» від першої дитини в сім’ї та програма «Пенсія+».

Прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький запевнив, що відвідає всі виборчі округи, а автобуси з політиками партії прибудуть з візитом до сотень населених пунктів по всій Польщі.

Голова виконавчого комітету партії Право і справедливість Кшиштоф Соболєвський додав, що біло-червона команда вирушає з-під Національного стадіону вглиб країни, на північ, південь, схід і захід, «щоб слухати поляків, служити Польщі, перевірити, що вийшло і що необхідно зробити, щоб добрий час для Польщі тривав».

Related Posts