Новини Міжмор'я Польща

У складі польського уряду не планується революційних змін

Після парламентських виборів, які відбулися 13 жовтня, тривають консультації і розмови у справі створення нового уряду

Очільник Міністерства національної оборони Маріуш Блащак заявив, що в складі нового польського уряду великих, революційних змін не буде. За його словами, зустріч керівництва Об’єднаної правиці, яка відбулася 30 жовтня, підтвердила, що урядова коаліція є гармонійною командою, передає “Польське радіо”.

«Ми будемо продовжувати нашу місію. П’ять пунктів, про які ми говорили у виборчій кампанії, звичайно, актуальні. Протягом короткого часу після сформування уряду ми їх виконаємо», – сказав міністр національної оборони Маріуш Блащак в ефірі Польського телебачення. Як додав політик, у складі уряду відбулися зміни, спричинені фактом, що деякі члени Ради міністрів стали депутатами Європейського парламенту. Проте, в ядрі уряду не можна очікувати великих змін. «Ми продовжуємо нашу місію, розпочату 2015 року», – заявив Маріуш Блащак.

На запитання про відносини в межах Об’єднаної правиці, до якої належать партії Право і справедливість, Солідарна Польща та Порозуміння, міністр сказав, що це команда людей, які добре знають себе взаємно, і вони зосереджені на реалізації програми. Маріуш Блащак наголосив, що керівна партія (Право і справедливість) тепер зосередиться на економічному розвитку Польщі.

Related Posts