Аналітика Антиросійський фронт Експертна думка Новини Міжмор'я Про Україну

Спроби Росії скористатися пандемією для скасування санкцій ще будуть – Кислиця

Російська влада хоче скористатися пандемією коронавірусу (COVID-19) задля послаблення санкцій проти неї, запроваджених Заходом за агресію щодо України.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Росіяни великі майстри багатоходівок, вони можуть не мати вишуканості у своїх діях, вони часто діють кондово, і в заявах, і в дипломатичних кроках. Але вони майстри залаштункової, таємної дипломатії. Сподіватися, що Росія отримала відсіч позаминулого четверга і зупинилася, коли Україною та її партнерами було заблоковано російську резолюцію про санкції, не варто», – зазначив він.

За словами Кислиці, питання санкцій має дуже широкий електорат в ООН, зокрема на Генасамблеї.

«Тому РФ вдається, на жаль, заробити собі певні бали серед країн, що виступають проти односторонніх санкцій як таких», – додав постпред.

Кислиця зауважив, що коли Москва виносить питання санкцій на голосування Генеральної асамблеї ООН, то «вона це робить у красивій упаковці, яка приваблива для значної кількості членів Генасамблеї».

Український постперд наголосив, що нові спроби РФ скористатися ситуацією під час пандемії коронавірусу, щоб роздмухувати свою пропаганду, ще будуть.

Related Posts