Новини Міжмор'я Польща

Речник польського уряду повідомив про наступні етапи розморожування економіки

Розморожування економіки відбувається в санітарному режимі 

Речник уряду Пйотр Мюллєр заявив, що сьогодні та завтра будуть проаналізовані дані щодо епідемічної ситуації в Польщі. Політик пояснив, що такий аналіз стане основою для переходу до наступного етапу розморожування економіки, передає Польське радіо.

Пйотр Мюллер у розмові з Польським Радіо заявив, що аналіз буде включати кількість спалахів коронавірусу в Польщі. “Кількість випадків дуже нерівномірна, якщо мова йде про окремі регіони країни. І це також ми хочемо врахувати, побачимо, як виглядає ця ситуація”, – пояснив речник. Також він додав, що буде проаналізовано поведінку громадян, в тому числі в контексті обов’язку прикривання рота і носа масками або шалями. Він зауважив, що деякі люди перестали носити маски і підкреслив, що їх обов’язок носити маски є умовою зняття подальших обмежень.

Очікується, що дані про епідемічну ситуацію в Польщі після відкриття другого етапу обмежень надійдуть сьогодні та завтра. На третьому етапі відкриваються салони краси, а ресторани та кафе зможуть відновити діяльність.

Наступні етапи розморожування економіки передбачають, що між кожним наступним має пройти два тижні. Подальші галузі економіки відкриваються, якщо кількість заражень на COVID-19 протягом цього періоду не буде щвидко зростати. 

Related Posts