Антиросійський фронт Новини Міжмор'я Позиція Польща

Прем’єр-міністр Польщі: Росію треба засудити і ввести санкції

Матеуш Моравєцький дотримується думки, що за справу російського опозиційного активіста Алєксєя Навального та дії Кремля в Білорусі, Росія повинна бути засуджена та проти неї слід ввести санкції, передає Польське радіо.

Прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький заявив, що газопровід Nord Stream 2 – це політичний проєкт, який призведе до дестабілізації Східної Європи.
В інтерв’ю телеканалу «Bloomberg» глава уряду Польщі пояснив, що Німеччина опинилася перед рішенням про блокування газопроводу.

Прем’єр-міністр Моравєцький також наголосив, що через отруєння Алєксєя Навального Польща буде тиснути на Німеччину, щоб вона відмовилася від будівництва Nord Stream 2.
Глава польського уряду дотримується думки, що Берлін повинен без вагань зупинити реалізацію цього газопроводу. Польський політик додав, що справа російського опозиційного активіста та дії Кремля в Білорусі є останнім моментом для Німеччини щодо цього проєкту.

За словами прем’єр-міністра Матеуша Моравєцького, у відповідь на останні події, Росія повинна бути засуджена та піддана санкціям.

Related Posts