Грузія/Вірменія Новини Міжмор'я Про Україну США

Пандемія: американським військовим в Україні, Грузії та ФРН обмежили пересування

Для американських військових, які служать у складі Командування бойової підготовки 7-ї армії США, встановили нові обмеження через пандемію коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Голос Америки.

Зазначається, що нові обмеження стосуються американських військових, які несуть службу в Україні, Грузії та Німеччині.

“Друга хвиля пандемії є прямою загрозою перед святами, що наближаються, для збереження тієї служби, яку ми забезпечуємо, щоб наші діти лишалися в школах і щоб підтримувати нашу готовність”, – цитує видання генерала Крістофера Норрі.

Зокрема, американські військові, які підпорядковуються Командуванню бойової підготовки 7-ї армії США, включно з тими, котрі перебувають в Україні та Грузії, можуть подорожувати лише у персональному транспорті.

Військовим заборонили відвідувати бари, кальянні кафе та інші громадські заклади. Обов’язковим залишається дотримання соціального дистанціювання та маскового режиму.У Німеччині американське командування заборонило військовим користуватися громадським транспортом та розподілило зони служби солдат на зелену, жовту й червону.

Як повідомлялося, 23 жовтня добовий приріст захворюваності на COVID-19 у США досяг нового рекорду. У п’ятницю в країні виявили 83 010 нових випадків – цей показник побив старий рекорд у 76 842, зареєстрований 17 липня.

Загалом від початку епідемії у Штатах виявлено понад 8,7 мільйона випадків COVID-19.

Related Posts