Новини Міжмор'я Польща

Президент Польщі візьме участь у Всесвітньому продовольчому форумі в Римі

17 жовтня президент Польщі візьме участь у відкритті Всесвітнього продовольчого форуму у столиці Італії

Президент Анджей Дуда з дружиною Аґатою Корнгаузер-Дудою прибув до Риму. У понеділок, 17 жовтня, президент Польщі візьме участь у відкритті Всесвітнього продовольчого форуму в резиденції Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН FAO, передає “Польське радіо”.

Після церемонії відкриття президент Анджей Дуда виступить з промовою під час інавгураційної сесії. Дискусії на форумі триватимуть 5 днів. Вони висвітлюватимуть роль науки і технологій у вирішенні продовольчих проблем, а також питання інвестицій, які допоможуть реалізувати різноманітні ініціативи. На Молодіжному форумі також відбуватимуться дебати під гаслом «Здорова їжа, здорова планета».

Також президент Анджей Дуда в Посольстві Польщі у Ватикані нагородить Великим Хрестом Ордена Заслуг перед Республікою Польща кардинала Анджело Комастрі, одного з найближчих сподвижників святого Івана Павла ІІ. Саме він оголосив світові на площі св. Петра про смерть Папи-поляка. Він був, між іншим, генеральним вікарієм міста-держави Ватикан.

Related Posts