Новини Міжмор'я Польща

Польський уряд не буде економити на обороні

Заощадження також не поширюватимуться на програми підтримки, запроваджені урядом у зв’язку з енергетичною кризою та високою інфляцією, передає Польське радіо.

Польський уряд не економитиме на обороні та просімейній політиці. У цьому запевнив заступник міністра фінансів Артур Собонь. В ефірі Польського радіо політик розповів про програму економії, яку готує Рада Міністрів.

Артур Собонь запевнив, що заощадження не поширюватимуться на програми підтримки, запроваджені урядом у зв’язку з енергетичною кризою та високою інфляцією.

«По-перше, витрати на оборону, по-друге, різні види захисту на випадок енергетичної кризи та високої інфляції, і, нарешті, продовження просімейних витрат — ми проводимо політику, яка буде підтримувати все це», — запевнив він.

Міністр фінансів Маґдалена Жечковська оголосила вчора, що уряд планує економію. Після засідання Ради міністрів вона повідомила, що окремі міністерства мають підготувати плани економії на випадок несподіваних подій, які передбачають скорочення видатків на п’ять відсотків.

Related Posts