Інші Польща

За минулу добу з Білорусі до Польщі намагалися нелегально дістатися 42 іноземці

Серед них були, зокрема, громадяни Ірану та Іраку, передає Польське радіо.

Депутат Європарламенту від польської правлячої партії «Право і справедливість» Патрик Які наголосив на важливості захисту польсько-білоруського кордону. На його думку, огорожа, що захищає Польщу від напливу нелегальних мігрантів, є дуже важливим елементом, який гарантує безпеку мешканців прикордонних територій Підляшшя та Люблінського регіону.

Як підкреслив посадовець у вівторок, 22 серпня, в ефірі Польського радіо 24, якби стіни на кордоні не було, російська група «Ваґнера» могла б спробувати здійснювати диверсійні дії на Польщу:

«Скажімо, що нині нас слухє поляк, який їде в автомобілі. Нехай заплющить очі та уявить, що цієї огорожі немає – як цього хочуть кандидати від “Громадянської платформи”,  – що її не будують, а поряд ми маємо групу “Ваґнера”. Уявімо, що поляк живе десь на Люблінщині, на Підляшші. Як би ця людина себе почувала? Чи це б не заохочувало ПВК “Ваґнер” до здійснення дивирсійних дій? Ми знаємо, що ця група славнозвісна зі звірств і жорстокості».

Як повідомила польська Прикордонна служба, за минулу добу з Білорусі до Польщі намагалися нелегально потрапити 42 іноземці. Серед них були, зокрема, громадяни Ірану та Іраку.

Related Posts