Грузія/Вірменія НАТО Новини Міжмор'я Позиція Про Україну Співробітництво США

Конгресмен Вільям Кітінг: Грузія разом з Україною знаходиться на передовій лінії агресії Росії, тому необхідно, щоб США підтримали її

Сьогодні Грузія разом з Україною знаходиться на передовій лінії агресії Росії, тому необхідно, щоб США підтримали її, щоб вона протистояла Росії, – про це під час обговорення двопартійного акта на підтримку Грузії в Палаті представників США заявив конгресмен від штату Массачусетс Вільям Кітінг, передає “Грузія Online”.

За його словами, у Грузії є довга і плідна історія партнерства з США і вона є головним гравцем в регіоні.

«Вона є головним гравцем в регіоні. На жаль, Грузія опинилася в центрі уваги через драматичних подій; Росія вторглася в Грузію і окупувала території цієї країни. З тих пір Росія продовжує незаконно окупувати грузинські регіони – Абхазію і Південну Осетію.

Сьогодні Грузія разом з Україною знаходиться на передовій лінії агресії Росії, тому необхідно, щоб США підтримали її – як в поліпшенні гуманітарної ситуації на окупованих територіях, так і в боротьбі з кампаніями дезінформації Росії, щоб Грузія продовжувала шлях до мети, стала сильною і суверенною демократією .

Сьогодні я пишаюся тим, що підтримую демократичний розвиток, суверенітет, незалежність і територіальну цілісність Грузії. Грузія завжди була твердим партнером для Сполучених Штатів, і я пишаюся тим, що ми ще раз показуємо нашу підтримку Грузії цим законом », – заявив конгресмен від штату Массачусетс.

Related Posts