Антиросійський фронт Грузія/Вірменія Новини Міжмор'я Про Україну Співробітництво

Україна ввела санкції щодо представників окупаційного режиму Абхазії і Цхінвалі

Україна ввела санкції щодо представників окупаційного режиму Абхазії і Цхінвалі. У «чорному списку», який затвердила українська влада, потрапили голова т.зв. ЦВК окупованій Абхазії Тамаз Гогія, член т.зв. парламенту Алмасхан Ардзінба і т.зв. посол з особливих доручень МЗС Олег Аршба, передає Грузія online.

Крім того, санкції введені відносно представників окупаційного режиму Цхінвалі – глави т.зв. адміністрації президента Ігоря Козаєвих, віце-спікера т.зв. парламенту Руслана Тедеєва, т.зв. депутатів Бахва Тедеєва і Ігоря Чочиєва, а також помічника т.зв. президента Давида Газзаті.

Санкції щодо даних осіб були введені за відвідування Донбасу в якості спостерігачів на т.зв. виборах.

Як пояснює українська влада, особам, які потрапили в «чорний список» заморозять рахунки і заборонять в’їзд на територію України. Санкції будуть діяти три роки.

Постанова про введення нових санкцій відносно Росії було опубліковано на веб-сторінці президента України вчора. Всього в список внесені 294 юридичних та 848 фізичних осіб. У тому числі громадяни Австрії, Бельгії, Бразилії, Греції, Італії, Нідерландів, Німеччини, США та Угорщини.

Related Posts