Новини Міжмор'я Польща Про Україну Співробітництво

Княжицький – співголова депутатської групи з міжпарламентських зв’язків із Польщею

Народного депутата України від фракції “Європейська солідарність” Миколу Княжицького обрали співголовою групи Верховної Ради з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща

За інформацією espreso.tv, cпівголовою групи став депутат від “Слуги Народу” Артем Ковальов. Таке рішення ухвалили члени групи на своєму першому засіданні у п’ятницю, 5 жовтня, передає “Польське радіо”.

“Для нас дуже важливо, що в цю групу увійшли представники усіх політичних сил. Адже незалежно від наших політичних поглядів, усі ми вважаємо, що Польща є нашим стратегічним партнером. Нам потрібно працювати з поляками разом так, як ми раніше плідно працювали і в оборонній сфері, і в економіці. Дуже багато українців знаходиться у Польщі. Ми зацікавлені з польських інвестиціях. У нас є багато невирішених питань, які стосуються нашої історії. Ми маємо зробити все, щоб ці складні питання, які є між нами вирішувалися і щоб економічна, військова співпраця з Польщею продовжувалася. Щоб інтереси наших громадян, які є в Польщі захищалися. І щоб незалежно від усіх політичних змін і пертурбацій у нас, і у Польщі, наше партнерство завжди було сталим”, – наголосив Микола Княжицький.

Related Posts