Новини Міжмор'я Польща

Сенат займатиметься законопроектами про боротьбу з епідемією

Йдеться, зокрема, про підтримку лікарів та впровадження законодавчих норм щодо носіння санітарних масок у громадських місцях

У понеділок Сенат займатиметься законопроектами, покликаними сприяти боротьбі з епідемією коронавірусу. Йдеться, зокрема, про підтримку лікарів та впровадження законодавчих норм щодо носіння санітарних масок у громадських місцях. передає Подьське радіо.

Подробиці повідомляє кореспондент Польського радіо Кароль Сурувка:

«Законопроектом передбачено, зокрема, збільшення зарплатні лікарям, медсестрам та фельдшерам, котрі займаються пацієнтами, зараженими коронавірусом. Додатково, відповідно до проекту, вони не нестимуть відповідальності за ненавмисні медичні помилки, котрі робитимуть під час лікування інфікованих. В оновленій версії закону теж написано, що лікарні зможуть приймати на роботу для боротьби з коронавірусом людей, котрі здобули медичну кваліфікацію за межами Європейського Союзу, а також молодих медиків, що проходять або скінчили післядипломне стажування. Окрім цього, законопроект обумовлює питання про носіння масок у громадських місцях».

Related Posts