Польща Про Україну

Міністр МЗС Польщі Збіґнєв Рау обговорить у Парижі питання допомоги Україні

«Завжди допомога Україні є темою розмов поляків і представників високого і нижчого рангів з їхніми французькими партнерами», – підкреслив речник МЗС Польщі Лукаш Ясіна, пмовідомляє Полське радіо.

Міністр закордонних справ Польщі Збіґнєв Рау у Парижі зустрінеться очільницею французького МЗС Катрін Колонна.

«Серед головних тем переговорів буде допомога Україні», – зазначив речник МЗС Польщі Лукаш Ясіна.

«Польща серед лідерів щодо допомоги Україні, Франція також надає дуже багато допомоги. І завжди допомога Україні є темою розмов поляків і представників високого і нижчого рангів з їхніми французькими партнерами», – підкреслив Ясіна.

Журналісти також запитали Лукаша Ясіну, чи обговорюватимуть міністри енергетичну співпрацю – відомо, що французька компанія зацікавлена ​​у будівництві атомної електростанції в Польщі. Збігнєв Рау також має вшанувати в Парижі професора Казімєжа Пйотра Залевського, поляка, який проживає у Франції, фахівця в галузі атомної енергетики.

Збігнєв Рау в Парижі також візьме участь у святкуванні Дня Незалежності в польському посольстві. Там будуть поляки та особи польського походження з різних періодів еміграції. У заході також візьме участь президент Угорщини Каталін Новак, яка також перебуває з офіційним візитом у Парижі.

Related Posts