Польща

У Польщі на сході та півдні буде сніг, вночі до мінус 10 градусів

Як повідомив речник Інституту метеорології та водного господарства Ґжеґож Валієвський, найхолодніше буде на північному сході Польщі, передає Польське радіо.

У четвер, 17 листопада, на сході та півдні Польщі може випасти сніг. Максимальна температура місцями не перевищуватиме нуля градусів.

Як повідомив речник Інституту метеорології та водного господарства Ґжеґож Валієвський, найхолодніше буде на північному сході: «На Сувальщині максимальна температура становитиме мінус один градус, на Вармії та Мазурах, а також на півдні Підляшшя – близько нуля. У центрі трохи тепліше, від двох до трьох градусів, а біля моря та на заході – від чотирьох до п’яти градусів».

У внутрішніх районах країни можливий дощ, на сході та півдні – сніг. Речник Інституту метеорології та водного господарства додав, що зимова погода збережеться і завтра: «На півдні прогнозують сильні опади снігу, там може випасти 10-15 сантиметрів снігу, і цей сніговий покрив може зберегтися. Умови в горах будуть дедалі складнішими, як у нижніх, так і у верхніх частинах, тому без спеціальної підготовки та спорядження краще не наважуватися на походи в гори».

Найхолоднішою наступна ніч буде на Сувальщині – там, біля землі, температура може опуститися до мінус десяти градусів. На більшій частині Польщі – від мінус двох до мінус чотирьох градусів.

Related Posts