Польща Про Україну

Україна та Польща будуть «конструктивно та відкрито співпрацювати» у зв’язку з вибухом у Переводові

До Польщі прибули українські фахівці, аби спільно з польською стороною вивчити місце вибуху у селі Переводів, передає Польське радіо.

Вівторковий інцидент у Переводові був темою розмови між міністрами закордонних справ Польщі та України — Збіґнєвом Рау та Дмитром Кулебою, — повідомило МЗС Польщі у четвер увечері.

«Міністр закордонних справ Збіґнєв Рау сьогодні провів телефонну розмову з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Питанням, яке підняли міністри, був вівторковий інцидент у Переводові», — повідомило у твіттері МЗС Польщі.

Раніше в четвер міністр Кулеба повідомив, що він розмовляв з міністром Рау і обидва погодилися, що Україна та Польща будуть «конструктивно та відкрито співпрацювати» у зв’язку з вибухом у Переводові. «Провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Польщі Збіґнєвом Рау. Україна та Польща відкрито та конструктивно взаємодіятимуть щодо інциденту, спричиненого ракетним терором рф проти України», — написав Кулеба у твіттері.

Він повідомив, що до Польщі вже прибули українські фахівці. «Очікуємо на швидкий доступ у взаємодії з польськими правоохоронцями до місця інциденту », — додав глава МЗС.

Related Posts