Новини Міжмор'я Польща

Прикордонна служба: 23 особи намагалися нелегально перетнути з білорусі до Польщі

У прикордонній службі Польщі повідомили, що минулої доби з білорусі до Польщі намагалися нелегально потрапити 23 особи, повідомляє Польське радіо.

У прикордонній службі Польщі повідомили, що минулої доби з білорусі до Польщі намагалися нелегально потрапити 23 особи. Вісім мігрантів намагалися прорвати прикордонний бар’єр, втім відступили, побачивши офіцерів.

На ділянці, що охороняється постом у Кринках, 13 громадян Єгипту намагалися на понтоні перетнути прикордонну річку Свіслоч.

Станом на ранок понеділка, 19 грудня, перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України утворилися черги з автомобілів та автобусів, пішоходи відсутні.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, — передає Еспресо-Захід. Так, найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею.

Зокрема, перед ПП Устилуг на виїзд очікують 65 легкових автомобілів. В Угриневі — 30 автівок, а в Раві-Руській утворилася черга з 4 автобусів. Тоді як Краківці в чергах застрягли 40 автівок та 3 автобуси, у Шегинях — 9 автобусів. На інших пунктах пропуску на польському напрямку черги відсутні.

Related Posts