Антиросійський фронт Новини Міжмор'я Про Україну

Президент України: ми гнатимемо окупантів до кордону

У своїй промові, оприлюдненій у соцмережах, український президент заявив, що російські солдати повинні відмовитися від участі в бойових діях

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти будуть відтіснені до кордону. В понеділок, 30 серпня, Україна почала контрнаступ на Херсонщині, передає “Польське радіо”.

У своїй промові, оприлюдненій у соцмережах, український президент заявив, що російські солдати повинні відмовитися від участі в бойових діях. «Але окупанти мають знати: ми гнатимемо їх до кордону. До нашого кордону, лінія якого не змінювалась. Окупанти її добре знають. Якщо вони хочуть вижити – російським військовим настав час тікати. Їдьте додому. Якщо ви боїтеся повертатись до себе додому в Росію – що ж, хай такі окупанти здаються в полон, і ми гарантуємо їм виконання всіх норм Женевських конвенцій», – сказав Володимир Зеленський.

На Херсонщині українська армія обстрілює маршрути пересування, а також місця скупчення російських підрозділів та їх техніки. Реактивні артилерійські системи HIMARS зруйнували майже всі великі мости, залишилися лише пішохідні переходи.

Related Posts