Міжмор'я Молдова/Румунія Польща Про Україну Співробітництво

Студенти з Молдови та України можуть безкоштовно з'їздити до Польщі на 12 днів

Студенти з Молдови, а також з Білорусі, Росії та України запрошуються для участі в програмі «Навчальні поїздки до Польщі».

Програма організована Польсько-Американським фондом свободи, фондом BORUSSIA, Коледжем Яна Новака-Жезіоранского і Фондом освіти для демократії, вона пройде в квітні – травні 2019 року.

Хто може брати участь?

Студенти, які відповідають таким критеріям: 1. У віці від 18 до 21 року. 2. У них є громадянство України, Білорусі, Республіки Молдова та Росії. 3. Вони вчаться в одному з університетів у вищезгаданих країнах. 4. У них є діючий закордонний паспорт. 5. Вони не брали участь в інших програмах навчальних поїздок до Польщі.

Необхідні документи: Перш ніж почати процес реєстрації, переконайтеся, що ви відсканували: 1. Головну сторінку вашого закордонного паспорта 2. Залікову книжку 3. Рекомендаційний лист 4. Письмове підтвердження того, що ви ніколи не брали участь в навчальних поїздках до Польщі.

 Програмні витрати і витрати

Програма фінансує: 1. Харчування і проживання в Польщі 2. Матеріали, необхідні під час туру 3. Частина витрат на відрядження в Польщі.

Для Молдови це коштує 200 злотих (приблизно 1500 гривень).

Останній термін подачі документів – 31 січень 2018 року. Результати будуть повідомлені 25 лютого 2019 року.

Related Posts